Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart verrichten mensen door het Nederland vrijwilligerswerk in het kader van NLdoet. Ook in Leidschendam-Voorburg waren er verschillende projecten. De wethouders hielpen een handje mee bij Stadstuin Rusthout in Leidschendam.

NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar samen met talloze organisatie NLdoet, een dag waarop mensen kunnen ervaren dat vrijwilligerswerk ertoe doet. Je helpt elkaar met verschillende projecten en klussen, en samen zet je het vrijwilligerswerk in de belangstelling.

Stadstuin Rusthout
Het college gaat ieder jaar ook op pad om op een locatie in de gemeente te helpen. Vrijdag 10 maart waren de wethouders aanwezig bij Stadstuin Rusthout in Leidschendam. Hoewel het weer tegen zat, kon er van alles gebeuren: van schoonmaken tot het voeren van de dieren.

Vrijwilligers altijd welkom
Paul Stroebel, voorzitter van Stadstuin Rusthout, is maar wat blij met de hulp van de wethouder en andere vrijwilligers. Daarnaast geeft hij aan dat de hulp van vrijwilligers bij de Stadstuin altijd welkom is. Dus spreekt dit je aan? Meld je vooral aan.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij de stadstuin is te vinden via stadstuinrusthout.nl. Informatie over vrijwilligerswerk in de gemeente is te vinden via LVvoorElkaar.nl.