Op 28 maart aanstaande zal het Huygens Kwartier, het historische centrum van Voorburg, bruisen van activiteiten tijdens de 11de editie van de Huygens Bridge Toer. De Rotaryclub Voorburg, bekend om haar inzet voor lokale goede doelen, organiseert dit evenement in samenwerking met de Bridgeclubs Leidschenhage, Voorschoten en Kom..Kom Maer.

Opbrengsten
Dit jaar zijn de opbrengsten van de Huygens Bridge Toer bestemd voor projecten van De Voorhof en Museum Swaensteyn. De Rotaryclub Voorburg heeft zich altijd ingezet voor het ondersteunen van lokale initiatieven, en met activiteiten zoals het Groot Voorburgs Dictee, het Charity Golf Toernooi en de Santa Run, dragen zij bij aan het welzijn van de gemeenschap.

Kroegentocht
Op deze bridgetoer zullen maximaal 48 paren deelnemen, en zij zullen verschillende “kroegen” bezoeken, waaronder De Voorhof, Museum Swaensteyn, Papermoon, Meatpoint en Fratelli. Het bridgen begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur, waarna de uitslag bekend wordt gemaakt in De Voorhof. De deelnemers kunnen genieten van een inclusieve lunch en koffie bij de inschrijving, alles voor een bedrag van € 80,- per paar.

Aanmelden
Aanmeldingen voor de Huygens Bridge Toer kunnen gedaan worden door de namen en telefoonnummers van de paren door te geven via bridge@rotaryvoorburg.nl. Vanaf 10.15 uur worden de bridgers op 28 maart verwelkomd in De Voorhof, gelegen aan de Herenstraat 77, waar alle benodigde informatie wordt verstrekt. Voor eventuele vragen kan je contact opnemen via bridge@rotaryvoorburg.nl.