Voel je je uitgeput? Overweldigd door alles wat je moet doen? Heb je het gevoel dat de wereld stilstaat als jij niet in actie bent? Misschien draag je te veel verantwoordelijkheid? Als dit bekend klinkt, dan is de gratis workshop ‘Stress en burn-out’ van Indigo Preventie misschien wel iets voor jou. Deze workshop wordt gehouden op donderdag 14 maart bij Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg, waar je kunt leren hoe je beter kunt omgaan met deze gevoelens.

Informatie en Tips
Indigo Preventie en de Bibliotheek aan de Vliet hebben de handen ineengeslagen om deze workshop aan te bieden. Tijdens de workshop ‘Stress & burn-out’ krijg je waardevolle informatie over stress, hoe je hiermee om kunt gaan en wat ervoor zorgt dat jouw stressniveau stijgt. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op burn-outs: wat zijn ze, wanneer krijg je ze, hoe kun je ze voorkomen en hoe kun je herstellen als je er al middenin zit? Al deze vragen worden beantwoord tijdens deze workshop.

De workshop begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Indigo Preventie of bij de informatiebalie in de Bibliotheek.