Het tennisseizoen 2024 wordt feestelijk ingeluid door tennisvereniging LTC Leeuwenbergh tijdens de Open Dag zondag 24 maart. Iedereen, van jong tot oud, is uitgenodigd om te komen tennissen.

Jeugd
De ochtend van zondag 24 maart staat voornamelijk in het teken van de jeugd tot 16 jaar. Om 9:45 uur beginnen de kinderen, eventueel vergezeld door hun ouders, met een gezamenlijke warming-up en Multi Skillz-oefeningen. Vervolgens worden er diverse partijtjes gespeeld op verschillende niveaus en leeftijden. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke gratis lunch.

Volwassenen 
Voor de volwassenen begint de Open Dag met deze lunch, waarna een goede warming-up volgt, gevolgd door Multi Skillz-oefeningen. Daarna is het tijd voor dubbelclinics, gegeven door de uitstekende T.I.K. tennisleraren van de vereniging. Deze leraren staan bekend om hun uitzonderlijke niveau en zullen allerlei tips en tricks behandelen voor het dubbelspel. Na de clinics is er nog tijd om de geleerde technieken toe te passen in een dubbelspel. De dag wordt om 16:00 uur afgesloten met een gezellige borrel en diverse hapjes.

De Open Dag is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, die graag een balletje slaat. Bij de laatste Open Dag waren maar liefst 140 deelnemers aanwezig. Dus meld je aan en zorg dat je erbij bent!

LTC Leeuwenbergh
LTC Leeuwenbergh is een bekende tennisvereniging voor inwoners van Leidschendam-Voorburg en Den Haag. De vereniging beschikt over 21 tennisbanen langs de Vliet, op de grens met Leidschendam-Voorburg.