In het Veur Theater in Leidschendam vond vrijdagavond 22 maart een voorjaarsproeverij plaats.

Allerlei versondernemers zijn samengekomen en hebben ruim 200 gasten uitgebreid verwend met zowel voorjaarsgerechten als goede wijnen. Het was een geslaagde avond.

Slagerij Jean Scholten, van Rijn Culinair, Meesterbakker Remmerswaal-Roodenrijs, Puurvis, Banketbakkerij Wesseling, het Veur Theater en Drankenspeciaalzaak Peet zijn de ondernemers die hun krachten hebben gebundeld.

Verdeeld over de kleinschalige zaal, stonden allerlei tafels waar gasten zich konden informeren over de producten.

De atmosfeer was informeel en gezellig, met een gevoel van gemeenschap, wat deels te danken was aan de liveband The ‘Groovy Gents’.

Deze band werd ondersteund door Vlietwensen en het ondernemersfonds en zorgde zelfs voor een paar voorzichtige danspassen.

De avond had niet alleen tot doel om de gasten vertrouwd te maken met verschillende voorjaarsproducten, maar ook om de levendigheid van Leidschendam Centrum te bevorderen.

Bovendien stond de proeverij in het teken van verbinding. De nabije buurtbewoners waren speciaal uitgenodigd om deel te nemen aan het feest en om elkaar beter te leren kennen. Dit werd goed ontvangen.