[VIDEO] Carina tapas stopt ermee IDZ Heerlijk neemt het stokje over

Carina Tapas heeft besloten te stoppen. Na een enorm lange tijd is het genoeg geweest, en IDZ Heerlijk zag hier een kans liggen. Het originele tapasmenu is nu te bestellen bij IDZ Heerlijk.

Even wennen
Na wekenlange training om het menu zo perfect mogelijk klaar te maken, is het dan eindelijk zover. De verkoop mag beginnen. Els Fischer, eigenaresse van IDZ Heerlijk, moest toegeven dat het Spaans koken wel even wennen was: ‘Het is een andere benadering van koken, maar als je die eenmaal door hebt, komt het allemaal wel goed.’

Niet alleen
Het project is tot stand gekomen na een samenwerking tussen de twee partijen. Carina benaderde IDZ Heerlijk met het idee voor de overname. Els doet het niet helemaal alleen. ’s Avonds staat Els samen met haar man in de keuken. IDZ Heerlijk doet niet alleen aan tapas. Ook het brasserie-menu met kipsaté, schnitzel en hamburger is erg populair.