De bouw van Landgoed Voorlei in Leidschendam-Voorburg is officieel van start gegaan. Dit nieuwe woonproject, ontwikkeld door Borghese Real Estate en KondorWessels Projecten, biedt een groen en duurzaam woongebied met ongeveer 325 woningen, ideaal gelegen tussen natuurlijke omgevingen en de bruisende Randstad. Het Landgoed Voorlei-project is opvallend vanwege de schaal en de locatie. De eerste fase van de bouw is al begonnen.

Groene en stedelijke omgeving
Landgoed Voorlei bevindt zich tussen Voorschoten en Leidschendam, dicht bij grote steden zoals Den Haag, Leiden en Rotterdam. “Naast de stadse voordelen is het vooral ook de directe omgeving die Landgoed Voorlei zo gewild maken,” aldus het makelaarsteam. “Het landgoed sluit aan op de historische landgoederenzone, met prachtige lanen, bomenrijen, en waterpartijen. Wonen op Landgoed Voorlei is een privilege.”

Erg zeldzaam
Het uitgestrekte parklandschap beslaat meer dan dertig hectare, wat uniek is voor een locatie in de Randstad. “Met gemiddeld 1.000 m² groen per woning is Landgoed Voorlei buitengewoon groen en een zeldzaamheid in ons land,” voegt het makelaarsteam toe.

Een divers woonproject
Landgoed Voorlei is opgedeeld in negen deelgebieden, elk met een eigen karakter, architectuur en groenvoorzieningen. Het aanbod varieert in woningtypes, grootte en prijsklassen. “In totaal worden er zo’n 325 woningen gebouwd,” meldt het makelaarsteam. “Van statige herenhuizen tot luxe appartementen, er is voor elk wat wils. Ook zijn er bouwkavels beschikbaar voor wie zijn eigen droomhuis wil bouwen.”

Meerdere groengebieden
De bouw van de eerste fase in groengebied Het Lint is reeds gestart, met verschillende typen woningen en bouwkavels beschikbaar. Ook staat de bouw van de Boomgaard, een ander groengebied, op het punt van beginnen. Momenteel zijn er nog enkele woningen beschikbaar in beide gebieden. Alle woningen in dit project zijn zeer duurzaam, met mogelijkheden voor energiebesparing en financiële voordelen zoals korting op hypotheekrente.