Op zaterdag 30 maart is het innovatieve restaurantconcept, Dadawan, officieel geopend in Westfield Mall of the Netherlands. Dit is alweer de zevende vestiging die eigenaar Danny Deng heeft geopend in Nederland.

Het begon allemaal in 2015 toen eigenaar Danny Deng, afkomstig uit Maastricht, de allereerste deuren opende in Maastricht. Nu negen jaar later is het bedrijf flink gegroeid, met vestigingen in Arnhem, Eindhoven, Tilburg, Kerkrade en een tweede vestiging in Maastricht.

Afgelopen zaterdag werd deze nieuwe mijlpaal groots gevierd met een ‘grand opening’. Meer dan 700 gasten gratis genieten van de unieke Aziatische fusion keuken van Dadawan. Het was een groot succes van dit populaire restaurant.

Dadawan staat bekend om haar unieke concept van “Worldly Food, Small Town Prices”, oftewel werelds eten voor kleine prijsjes.

Dadawan belooft niet alleen een smaakvolle reis door Aziatische en Westerse invloeden te worden, maar ook een spektakel met robots die in de bediening aan het werk zijn.

Dadawan Leidschendam is gevestigd in het eettheater van Westfield Mall of the Netherlands. “Met deze uitbreiding willen we alle foodies verwelkomen en hen een nieuw plekje bieden waar ze kunnen genieten van heerlijke eten tegen een betaalbare prijs,” vertelt Danny Deng.