Op vrijdag 14 juni wordt de theateragenda van CulturA & Zo uitgebreid met een extra voorstelling door Jeannine la Rose. Zij is bekend van haar rollen in musicals als Color Purple, Tina de Musical en The Bodyguard en brengt in haar solo-voorstelling ‘Genoeg?’ een persoonlijk verhaal op het podium. Dit keer speelt ze geen rol, maar toont ze haar ware zelf en deelt ze haar ervaring van het gevoel ‘anders’ te zijn.

“Ik hoor nergens bij”
Ze vertelt: “Ik hoor nergens bij. Als mix van zwart en wit, Surinaams, Afrikaans, Europees, val ik tussen wal en schip. Soms te wit, soms te zwart, soms te dik maar helaas nooit te dun.”

“Wanneer is het genoeg?”
“Jeannine La Rose raakt iets in iedereen, wat bekend is, maar vaak niet durven te voelen: Dat we er mogen zijn, met al onze mooie én minder mooie kanten. We zijn continu maar bezig om ons aan te passen aan wie we volgens de ander moeten zijn. Botoxen, detoxen, diëten, lippen vullen, aardig en interessant genoeg gevonden willen worden. Wanneer is het genoeg?!”

Kaarten
Kaarten zijn er in ieder geval nog wél genoeg. Deze zijn beschikbaar via www.culturaenzo.nl.