De komende weken zijn er weer zomerse evenementen gepland in het centrum van Pijnacker. Als het weer meezit, kan er zelfs genoten worden van zomerse sferen.

Springen geblazen op het springkussenfestival
 Op zaterdag 1 juni van 12.00 tot 16.00 uur vindt het eerste springkussenfestival plaats op het Raadhuisplein. In samenwerking met Loco Concepts en Team4Talent zorgen wordt er voor volop speelplezier gezorgd. Kinderen kunnen een stempelkaart ophalen op het plein, als je een aankoopbewijs van minimaal € 10,- bij een van de lokale ondernemers laat zien.

Papa-challenge op Vaderdag
 Dit jaar staat Vaderdag in het teken van het EK en een leuke papa-challenge. Op zaterdag 15 juni van 12.00 tot 16.00 uur, in samenwerking met Eventlabb, wordt het EK-weekend afgetrapt met een uitdagende challenge helemaal in oranje-thema. Alle zijn vaders van harte uitgenodigd om mee te doen aan de festiviteiten.

Jaarlijkse jaarmarkt
Op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 17.00 uur vindt de traditionele jaarmarkt weer plaats in het centrum. De organisatie is in handen van Marbo Events en er hebben zich al veel deelnemers aangemeld. Er zullen ongeveer 75 kramen zijn met een divers aanbod, zoals we gewend zijn van een braderie. Zo kun je denken aan kinderattracties zoals eendjes vissen, bungee springen en een draaimolen. Er zijn verschillende kramen van hobbyisten, genoeg lekkernijen, kleding en accessoires, en natuurlijk ook kraampjes van goede doelen, zorginstellingen en een imker.

Rondneuzen op de kinderrommelmarkt
 De jaarlijkse kinderrommelmarkt komt deze zomer terug op zaterdag 31 augustus van 11.00 tot 14.00 uur. Het Raadhuisplein zal weer vol liggen met kleedjes van kinderen die hun waardevolle spulletjes willen verkopen. Na afloop, als alles netjes wordt achtergelaten, ontvangen de jonge verkopers een heerlijk ijsje van de ijssalon.