Komende zaterdag mag je vroeg uit je bed, want van 08:00 tot 10:00 organiseert BAUHAUS Delft het Kruiwagenfestival op de parkeerplaats van de bouwmarkt.

Ruim 10.000 euro aan prijzen
Dit unieke evenement biedt bezoekers de kans om fantastische prijzen te winnen, waaronder maar liefst 10x 1000 euro shoptegoed. De prijsuitreiking vindt plaats om 09:00, dus zorg dat je op tijd bent om kans te maken op deze geweldige prijzen.

Je hoeft alleen maar te komen
Om deel te nemen, hoeven bezoekers alleen hun eigen kruiwagen mee te nemen. Als je geen kruiwagen hebt dan is dat niet erg, want op het festivalterrein zijn kruiwagens te koop voor 10 euro. Naast de verschillende prijzen is er volop vermaak. Zo kun je een lekkere bak koffie drinken en zijn koeken, een DJ en een spectaculaire drumact. Voor de kleintjes is er een speciale ruimte ingericht waar zij zich kunnen vermaken.

Kom op tijd
De prijsuitreiking is om 09:00 uur, dus zet je wekker en kom naar de Sionsdreef 2 in Den Hoorn, randje Delft en beleef een onvergetelijke ochtend op het Kruiwagenfestival bij BAUHAUS, dé bouwmarkt voor huis, tuin en werkplaats.