Hoe kan ik Feel Good Radio ontvangen?
De radiozender van Feel Good Radio ontvang je in de regio Haaglanden en ver daarbuiten op 105.9FM en 107.6FM. Kabelfrequenties vind je hier. Via deze link is Feel Good Radio online te beluisteren.
Feel Good Radio op televisie is te ontvangen op de kabel, klik hier voor frequenties. Uiteraard zijn onze uitzendingen ook online te zien: klik hier.
We zijn natuurlijk ook op social media te vinden, bijvoorbeeld via Facebook, YouTube, X en Instagram.

Ik wil graag dat Feel Good Radio ergens aandacht aan besteedt, hoe werkt dat?
Je kunt ons dan het beste een persbericht sturen. Vermeld daarin kort waar het om gaat, wanneer en waar het gebeurt en hoe we je kunnen bereiken (telefoonnummer en e-mailadres). Ook als je gewoon een nieuwstip hebt kun je ons e-mailen. Persberichten en tips kun je sturen naar: redactie@feelgoodradio.nl
Stuur je foto’s mee voor (online) publicatie, dan is het belangrijk dat wij deze rechtenvrij kunnen gebruiken. Geef daarom altijd aan of de foto’s inderdaad rechtenvrij zijn en vermeld wie de fotograaf is als deze ook door ons moet worden vermeld.

Ik heb Feel Good Radio een persbericht gestuurd, maar ik hoor niks. Hoe zit dat?
We krijgen bij Feel Good Radio heel veel persberichten en andere reacties binnen. Het is niet mogelijk iedereen altijd persoonlijk te antwoorden.
We lezen wel alles dat binnenkomt en als we geïnteresseerd zijn nemen we uiteraard contact op. We kunnen helaas niet overal aandacht aan besteden. De redactie maakt dagelijks een journalistieke keuze. Bij deze selectie wordt vooral gekeken naar de mate waarin iets betrekking heeft op de regio waar we voor actief zijn en op de inwoners van de streek. Ook wordt aan de hand van de Mediawet, ons beleidsplan en redactiestatuut getoetst wat passend is.

Jullie krijgen geld van het Rijk. Zijn jullie dan wel onafhankelijk?
Feel Good Radio ontvangt inderdaad een bekostiging van het Rijk. Deze bekostiging is wettelijk bepaald, omdat wij de Publieke Omroep van Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp zijn. Zonder deze bijdrage kunnen wij niet bestaan. Gelukkig hebben we veel gewaardeerde vrijwilligers, maar er zijn ook vaste krachten nodig voor het maken van de programma’s en de dagelijkse nieuwsvoorziening. Daarnaast kosten ook andere zaken als de huur van ons onderkomen en onze faciliteiten geld.
Dat een bekosting krijgen, betekent niet dat de overheid enige invloed heeft op de inhoud van onze programma’s en nieuwsberichtgeving. Dit is ook duidelijk vastgelegd in ons redactiestatuut. Onze onafhankelijke rol geldt overigens niet alleen voor de gemeente. In ons statuut staat dat de redactie, onder leiding van de hoofdredacteur, altijd volkomen onafhankelijk beslist waarover en op welke manier er bericht wordt op de radio, televisie en via de online kanalen van Feel Good Radio.

Jullie hebben ook advertenties?
Dat klopt. Een deel van onze inkomsten verkrijgen wij uit reclame. De reclame die wij uitzenden op radio en televisie en de advertenties online staan wel helemaal los van onze redactionele inhoud. Ook dat is duidelijk geregeld in ons redactiestatuut en overigens vooral in de Mediawet. Adverteerders mogen zich nooit bemoeien met onze journalistieke berichtgeving.

Ik wil wel adverteren, kan dat?
Jazeker, graag zelfs. Feel Good Radio heeft een groot bereik. We zijn het belangrijkste online nieuwsplatform van de regio Haagladen. Het televisiekanaal Feel Good TV wordt goed bekeken en we zijn in heel Haaglanden en ver daarbuiten te horen via de radio. Met een reclame en/of advertentie kun je als bedrijf gericht een breed publiek in de regio bereiken. Daarnaast help je ons om nog meer en nog betere programma’s te maken. Ben je geïnteresseerd om te adverteren op (één van) onze kanalen? Klik dan hier voor onze tarieven.

Ik wil graag stage lopen bij Feel Good Radio, kan dat?
Hartstikke leuk! Stagiairs zijn bij Feel Good Radio van harte welkom. Wij zijn een erkend stage- en leerbedrijf. Kijk op onze pagina met vacatures voor meer informatie.

Ik wil graag vrijwilliger worden bij Feel Good Radio, zijn daar mogelijkheden voor?
Jazeker, wij kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Vooral voor redactionele werkzaamheden. Ook zonder veel ervaring kun je bij ons aan de slag, maar je moet wel de ambitie hebben het vak te leren.
Op onze vacaturepagina kun je meer informatie vinden. Een open sollicitatie kun je sturen naar vacatures@feelgoodradio.nl.

Ik zoek een betaalde functie, heeft Feel Good Radio die ook?
Feel Good Radio heeft geen betaalde functies

Ik organiseer een festival of ander evenement en wil graag samenwerken met Feel Good Radio. Het liefst wil ik dat jullie deze activiteit op radio en televisie uitzenden. Kan dat?
Dat kan zeker. Maar wel onder voorwaarden. Ook hier geldt dat wij eerst afwegen of wij het belangrijk genoeg vinden om er een uitzending aan te wijden. Maar veel evenementen richten zich op een breed publiek en daar doen wij dan ook graag verslag van.
In het geval van een echte samenwerking is het belangrijk om vooraf goede afspraken te maken en zaken grondig voor te bereiden. Neem daarom tijdig contact met ons op. Ook hier geldt dat wij ons houden aan de Mediawet en ons redactiestatuut naleven. Belangrijk is het in dat kader om te weten dat wij een publieke omroep zijn en daarom nooit een commerciële samenwerking aan mogen gaan.
Zonder overleg vooraf over de inhoud en vorm en zonder overeenkomst kunnen wij geen programma’s van externe partijen uitzenden. Zet in het communicatieplan dat je inlevert alleen dat er een samenwerking met Feel Good Radio is, als dat vooraf ook met ons is afgekaart.

Ik wil een rekening sturen aan Feel Good Radio of heb een financiële vraag. Waar kan ik terecht?
Een factuur kun je sturen naar administratie@feelgoodradio.nl . Ook voor financiële vragen kun je hier terecht.

Wat zijn jullie contactgegevens?
Ons adres is:
Frijdastraat 7
2288 EX Rijswijk.

Ons telefoonnummer is 070 – 20 605 00.
Wil je contact met onze redactie opnemen, dan kan dat via email: redactie@feelgoodradio.nl